Bel mij terug

Sierpleister


Stukadoor specialiteiten

Naast de meest voorkomende mogelijkheden en toepassingen in de afbouw kent ons stucadoorsbedrijf ook meerdere specialismen.

frescolori

Frescolori, the creation of quality

Frescolori sierpleister

Een nieuw en exclusief concept in wandafwerking vindt u op www.frescolori.nl. Deze lijn van natuurproducten op basis van kalk heeft een bijzondere, natuurlijke uitstraling zonder dat daarbij de specifieke eigenschappen van sierpleister: goed reinigbaar, stoot – kras – en slagvast; verloren gaan.

 

 

 

 

 

 

 

 

enzie

Cenzie, Woonbeton en terrazo

Cenzie stucwerk voor buiten

Voor terrazovloeren, betonvloeren en printbeton neemt u een kijkje op
www.cenzie.eu.

Het werk dat Hans Knapen levert met buitenstuc zal uw huis erg kunnen verfraaien. Vakkundig uitgevoerde afwerkmethoden gecombineerd met een rijk scala aan kleuren zorgen voor een passende oplossing voor elke type woonhuis of kantoorpand.

 

 

 

 

 

tierrafino

Tierrafino, leem en tadelakt producten

Tierrafino leemstucwerk

Voor een nieuw stijlvol en rustig ogende woon- en werkruimte kunnen uw muren worden behandeld met tierrafino, een materiaal vervaardigd uit 100% natuurlijke grondstoffen. Dit zogenaamde leemstuc bevat geen enkele chemische toevoeging en is niet brandbaar. Om te vergelijken: Tierrafino is even sterk als kalkmortel! Voor meer informatie omtrent leemstuc kunt u een kijkje nemen op de website
www.tierrafino.nl.

 

 

 

 

 

prinssen

Prinssen, structureel beter.

Prinssen sierpleister

De toepassing van sierpleister kan zowel in nieuwbouw als in uw bestaande woning gerealiseerd worden. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan Italiaans sierpleister, zoals marmerstuc, of aan een betonlook voor uw badkamer. Vakwerk is ook in sierpleister het kenmerk voor de diensten die Hans Knapen levert. Voor meer informatie over de hoogwaardige producten die wij gebruiken en voor een overzicht van verschillende stijlen, vormen en toepasssingen ervan, adviseert Hans Knapen u eens te kijken op de website www.prinssen.net.

Lijstwerken van Hans Knapen kenmerken zich door hun kwaliteit.

Zowel onze geprefabriceerde gipslijsten als de handmatig vervaardigde lijsten zijn een lang leven beschoren. Daar heeft u geen omkijken naar.

Bovenstaande is slechts een kleine greep uit een breed scala aan stucwerkzaamheden van Hans Knapen. Wilt u vrijblijvend meer informatie, neem dan gerust contact op met ons..